RESOR

Läs detta först

  • Personalklubben i Karlshamns kommun är arrangör för resorna som presenteras nedan.

  • Medlem kan boka resa till valfritt antal medresenärer (i mån av plats).

  • Tidig anmälan rekommenderas, i synnerhet när vi reser med flyg.

  • Avbokningsskydd ingår ej i resans pris, men resenär kan avboka kostnadsfritt fram till dess att anmälningsavgift är betald. I de fall anmälningsavgift inte är aktuell kan resenär avboka kostnadsfritt fram till dess att slutbetalning är gjord.

2022

Saturday Night Fever på Chinateatern i Stockholm, 8 – 10 april 2022 (tre dagar)

OBS! Nytt datum!

Succémusikalen från Broadway och West End har visats för fulla hus på Chinateatern hösten 2021. Vi har bra platser på främre läktare, fredagen den 8 april kl 19.30!

Klicka här för program (pdf)!

 

Ligurien med Cinque Terre & Toscana, 17 – 25 maj och 6 – 14 juni 2022 (nio dagar)

Upplevelser i två av Italiens mest välbesökta regioner: Ligurien och Toscana. Vi utforskar Ligurien & Cinque Terre med basläger i fyra nätter i en av de gemytliga kuststäderna. Sedan rullar vi till Poggibonsi i hjärtat av Toscana där vi också bor fyra nätter. Flyg Kastrup – Milano t o r. Många utflykter ingår i resans pris liksom bussanslutning till/från Kastrup (se program)!

Klicka här för program (pdf)!

Vandring och välbefinnande i Val Gardena, 1 – 10 juli 2022 (tio dagar)

En av våra populäraste resor med ett upplägg som passar alla! Sköna vandringar i varierande längd & tempo, god mat och fantastiska vyer. Dessutom ett mycket bra hotell som ligger naturskönt strax ovanför centrala Selva i Val Gardena-dalen. Välkomna att må väl i Val Gardena!

Klicka här för program (pdf)!

Magiska Island med vulkan- och glaciärspaning, 22 – 27 juli 2022 (sex dagar)

Det är 900 (!) år sedan Fagradalsfjall, som ligger i vulkansystemet Krysuvik, senast hade ett utbrott, och om vädret (och vulkanen!) tillåter har vi en unik möjlighet att uppleva denna enorma naturkraft.

Vår resa innehåller dessutom stadsrundtur i Reykjavík, Gyllene Cirkeln (med Thingvellir, Geysir och Gullfoss), vattenfall och glaciärspaning på sydkusten, bad i Gamla Laugin (den "hemliga" lagunen) och mycket mer... Det finns även gott om tid för egna upptäckter, kanske valsafari eller bad i Blå Lagunen?

Program kommer inom kort!

Hurtigruten – världens vackraste sjöresa, 1 – 8 augusti 2022 (åtta dagar)

Minst en gång i livet borde alla ha möjlighet att få åka längs den norska kusten! Varje dag året runt lämnar ett fartyg Kirkenes och sätter kurs söderut mot Bergen. Vi får uppleva många hamnar, tusentals öar och uppleva en makalös natur. Skär och holmar bildar en naturlig vågbrytare ut mot Atlanten och bara under korta sträckor seglar vi över öppet hav. Vi gör gemensamma promenader i flera hamnar, bland annat Hammerfest – världens nordligaste stad, Svolvaer – Lofotens vackra centralort och Trondheim – Nidaros! Långa innehållsrika dagar med god mat och nya kunskaper och vänner. En resa med överväldigande upplevelser. Omväxlande och storslagen natur med fjordar, fjäll, öppet hav och skyddade vikar. En resa för livet!

Program kommer inom kort!

Konstresa till Provence, september 2022

Programmet håller på att ta form!

New York & Washington, oktober 2022

Programmet håller på att ta form!

Katalonien – romersk historia mellan hav och berg, oktober 2022

Programmet håller på att ta form!

Aten med en smak av övärlden, november 2022

Programmet håller på att ta form!

Allt för hälsan + Stockholm Food & Wine, Älvsjömässan i Stockholm, 11 – 13 november 2022 (tre dagar)

Ta med dig träningsglädjen till höstens största event inom hälsa! Med fokus på träning, kost, yoga och återhämtning kan du testa på olika tränings- och yogapass tillsammans med kända profiler samt träffa och lyssna till experter, aktuella författare och träningsprofiler. Testa nya produkter, handla från utställande företag och bli inspirerad! Vi bor två nätter på hotell i centrala Stockholm. Preliminärt pris 2 750 kr (del i dubbelrum samt entré till Allt för hälsan och Stockholm Food & Wine som arrangeras samtidigt).

Klicka här för program (pdf)!

2023

Botswana & Sydafrika, januari/februari 2023

Programmet håller på att ta form!