top of page

RESOR

Läs detta först

  • Personalklubben i Karlshamns kommun är arrangör för resorna som presenteras nedan.

  • Medlem kan boka resa till valfritt antal medresenärer (i mån av plats).

  • Tidig anmälan rekommenderas, i synnerhet när vi reser med flyg.

  • Avbokningsskydd ingår ej i resans pris, men resenär kan avboka kostnadsfritt fram till dess att anmälningsavgift är betald. I de fall anmälningsavgift inte är aktuell kan resenär avboka kostnadsfritt fram till dess att slutbetalning är gjord.

2023

New York – staden som aldrig sover, hösten 2023 eller våren 2024 (åtta dagar)

New York – storstaden som är svår att överträffa. Här finns allt, i en salig och stundtals högljudd blandning! Mycket känns igen även om du aldrig besökt New York tidigare: De klassiska brandtrapporna på husen, neonskyltarna vid Times Square, frihetsgudinnans silhuett, de gula taxibilarna och de välkända gatuskyltarna. Vi kommer till NYC torsdag kväll och reser hem onsdag eftermiddag vilket innebär fem hela dagar att utforska denna myllrande metropol! Bekvämt boende på Hotel Beacon, Broadway Upper West, ett stenkast från Central Park!

Klicka här för program (pdf)!

Rundresa i Portugal, 9 17 oktober 2023 (nio dagar) 

Fullbokad!

En rundresa genom Portugals pittoreska landskap med berg och dalar, mäktiga borgar och imponerande kyrkor, samt flera städer och monument av historisk och kulturell betydelse som också finns med på UNESCO:s världsarvslista. Under vår resa hinner vi uppleva huvudstaden Lissabon, portvinets hemstad Porto, Portugals vagga i Guimarães, surfparadiset Nazaré samt inte minst Tavira i den sydliga regionen Algarve!

Klicka här för program (pdf)!

Allt för hälsan + Stockholm Food & Wine, Älvsjömässan i Stockholm, 10 12 november 2023 (tre dagar)

Ta med dig träningsglädjen till höstens största event inom hälsa! Med fokus på träning, kost, yoga och återhämtning kan du testa på olika tränings- och yogapass tillsammans med kända profiler samt träffa och lyssna till experter, aktuella författare och träningsprofiler. Testa nya produkter, handla från utställande företag och bli inspirerad! Vi bor två nätter på hotell i centrala Stockholm, Best Western Plus Time Hotel. Pris (del i dubbelrum samt entré till Allt för hälsan och Stockholm Food & Wine som arrangeras samtidigt): 2 995 kr. Enkelrumstillägg: 400 kr.

Julmarknad i Stade, 7 10 december 2023 (fyra dagar)

Följ med till korsvirkesidyllen Stade strax norr om Hamburg och upplev en av norra Tysklands gemytligaste julmarknader! Tidig avresa med buss på torsdagsmorgonen, färja från Rödby till Puttgarden och sedan vidare förbi Hamburg och ett litet stycke norrut längs Elbe till Stade. Vi bor tre nätter på förstklassiga H+ Hotel Stade Herzog Widukind med utmärkt läge mitt i centrum. Gott om tid att uppleva Stades julmarknad och botanisera i staden. Den som vill kan enkelt ta pendeltåget in till Hamburg för en ännu större dos shopping! Apropå shopping planerar vi även ett stopp (preliminärt i Heiligenhafen) på utresan. Pris (del i dubbelrum i tre nätter med frukost): 3 995 kr. Enkelrumstillägg: 600 kr.

2024

Handbolls-EM för herrar i Tyskland, huvudrundan i Hamburg 19 – 22 januari 2024 (fyra dagar)

Redan välbokat i Hamburg!

Vi planerar en bussresa till Hamburg och huvudrundan i handbolls-EM för herrar 2024! Avresa (preliminärt kl 05.00) fredagen den 19 januari från Växjö via Karlshamn och Kristianstad söderut. Ankomst Hamburg tidig eftermiddag och incheckning på vårt fräscha hotell, Leonardo Hotel Hamburg Altona. Ni bokar själva platser till fredagens och söndagens drabbningar (tre matcher per kväll, boka via denna länk). Transfer till/från arenan båda speldagarna ingår i resans pris. På lördagen tid för egna upptäckter i Hamburg! Vi planerar att erbjuda en valbar utflykt på söndagen (ca kl 10 – 14). Måndag förmiddag efter frukost rullar vi hemåt. Pris (del i dubbelrum med frukost i tre nätter samt transfers till och från arenan i Hamburg): 4 995 kr. Enkelrumstillägg: 800 kr.

 

Änglagård på Oscarsteatern i Stockholm, 16  18 februari 2024 (tre dagar)

Trefaldigt Guldbagge-belönad och över en miljon biobesökare nu blir Änglagård musikal! I huvudrollerna bl a Helen Sjöholm, Tommy Körberg, Tuva B Larsen och Lindy Larsson. Urpremiär 10 september på Oscarsteatern i Stockholm. Vi bor utmärkt på förstklassiga Freys Hotel intill Vasagatan mitt i centrum och har parkettplatser till föreställningen på lördagskvällen. Pris (del i dubbelrum i två nätter med frukost samt parkettbiljett till föreställningen): 3 995 kr. Enkelrumstillägg: 400 kr. 

Botswana med safari, Kalahariöknen, Okavangodeltat och Victoriafallen, 17 februari – 2 mars 2024 (15 dagar)

Välkommen med din intresseanmälan!

Att en resa är "unik" är ett slitet uttryck, men vår planerade rutt genom Botswana är absolut en variant på temat! Flyg till/från Johannesburg. Vi reser i Overland Truck med plats för 20 personer Logi i tält, glamping (med egen toalett/dusch) och bekväma hotell (ingen lyx), huvudsakligen på landsbygden. Fullspäckat program, alla utflykter ingår liksom de flesta måltider (frukost och middagar).

Klicka här för program (pdf)!

bottom of page