RESOR

Läs detta först

  • Personalklubben i Karlshamns kommun är arrangör för resorna som presenteras nedan.

  • Medlem kan boka resa till valfritt antal medresenärer (i mån av plats).

  • Tidig anmälan rekommenderas, i synnerhet när vi reser med flyg.

  • Avbokningsskydd ingår ej i resans pris, men resenär kan avboka kostnadsfritt fram till dess att anmälningsavgift är betald. I de fall anmälningsavgift inte är aktuell kan resenär avboka kostnadsfritt fram till dess att slutbetalning är gjord.

  • I covid-tider: Om en planerad resa påverkas av ny rekommendation/reseavrådan från Folkhälsomyndigheten/UD återbetalas inbetalt belopp.

 

2021

Hurtigruten – världens vackraste sjöresa, 3 – 10 augusti (åtta dagar) 2021

Få en smak av Kirkenes innan vi går ombord på MS Polarlys och påbörjar färden söderut. Fem nätter ombord i utsides hytt med helpension. Vid ankomst till Bergen checkar vi in på centralt beläget hotell och hinner göra upptäckter innan hemresan följande dag. Preliminärt pris 23 995 kr (del i utsides dubbelhytt samt del i dubbelrum en natt i Kirkenes och en natt i Bergen). 

Flyg Kastrup – Kirkenes (via Oslo) samt Bergen  Kastrup.

Klicka här för program (pdf)!

Island med vulkanspaning, 17 – 23 augusti (sju dagar) 2021

Välkommen till sagornas ö – Island! Vår resa innehåller bland annat stadsrundtur i Reykjavík, Gyllene Cirkeln (med Thingvellir, Geysir och Gullfoss), vattenfall på sydkusten, magiska halvön Snaefellsnes, bad i Gamla Laugin (den "hemliga" lagunen) och mycket mer...

Om vulkanen strax söder om Reykjavík fortfarande är aktiv under vår vistelse siktar vi på att beskåda denna naturens urkraft (på behörigt avstånd...)! Möjligen direkt efter ankomst till Island!

Klicka här för program (pdf)!

GES – Stanna världen en stund, Cirkus i Stockholm 17 – 19 september (tre dagar) 2021

OBS! Detta är nytt datum igen, tredje gången gillt (fåtal platser kvar)!

Glenmark, Eriksson & Strömstedt tar klivet upp på scen igen i en gemensam krogshow. Vi har parkettbiljetter på läktare lördag 18 september kl 20.30 (utan mat, vi sitter högre upp med bra utsikt).

Klicka här för program (pdf)​!

Temaresa Grekland: Kristendomens vägar – i Paulus fotspår, 20 – 28 september (nio dagar) 2021

Upptäck Grekland och lär dig mer om hur kristendomen fick fotfäste i detta land genom att resa i Paulus fotspår! Vi arrangerar denna temaresa i samarbete med Jämshögs folkhögskola som även erbjuder en förberedande kurs. Välkomponerat & innehållsrikt & intressant!

Klicka här för program (pdf)!

Toscana & Ligurien med Cinque Terre, 5 – 13 oktober (nio dagar) 2021

OBS! Fåtal platser kvar!

Upplevelser i två av Italiens mest välbesökta regioner: Ligurien och Toscana. Vi utforskar Ligurien & Cinque Terre med basläger i fyra nätter i en av de gemytliga kuststäderna. Sedan rullar vi till Poggibonsi i hjärtat av Toscana där vi också bor fyra nätter. Flyg Kastrup – Milano t o r. Många utflykter ingår i resans pris liksom bussanslutning till/från Kastrup (se program)!

Klicka här för program (pdf)!

Allt för hälsan + Stockholm Food & Wine, Älvsjömässan i Stockholm, 12 – 14 november (tre dagar) 2021

Ta med dig träningsglädjen till höstens största event inom hälsa! Med fokus på träning, kost, yoga och återhämtning kan du testa på olika tränings- och yogapass tillsammans med kända profiler samt träffa och lyssna till experter, aktuella författare och träningsprofiler. Testa nya produkter, handla från utställande företag och bli inspirerad! Vi bor två nätter på hotell i centrala Stockholm. Preliminärt pris 2 750 kr (del i dubbelrum samt entré till Allt för hälsan och Stockholm Food & Wine som arrangeras samtidigt).

Klicka här för program (pdf)!

2022

 

Sydafrika, januari/februari 2022

Klicka här för aptitretare (pdf)!

På gång

  • Vandring i Val Gardena, juli 2022

  • Irland, juli/augusti 2022