RESOR

Läs detta först

  • Personalklubben i Karlshamns kommun är arrangör för resorna som presenteras nedan.

  • Medlem kan boka resa till valfritt antal medresenärer (i mån av plats).

  • Tidig anmälan rekommenderas, i synnerhet när vi reser med flyg.

  • Avbokningsskydd ingår ej i resans pris, men resenär kan avboka kostnadsfritt fram till dess att anmälningsavgift är betald. I de fall anmälningsavgift inte är aktuell kan resenär avboka kostnadsfritt fram till dess att slutbetalning är gjord.

2022

Ligurien med Cinque Terre & Toscana, 17 – 25 maj och 6 – 14 juni 2022 (nio dagar)

OBS! Fullbokat i maj, få platser kvar i juni!

Följ med till två av Italiens mest välbesökta regioner: Ligurien och Toscana. Vi utforskar Ligurien & Cinque Terre med basläger i fyra nätter i en av de gemytliga kuststäderna. Sedan rullar vi till Poggibonsi i hjärtat av Toscana där vi också bor fyra nätter. Flyg Kastrup – Milano t o r. Många utflykter ingår i resans pris liksom bussanslutning till/från Kastrup (se program)!

Klicka här för program (pdf)!

Vandring och välbefinnande i Val Gardena, 1 – 10 juli 2022 (tio dagar)

OBS! Få platser kvar!

En av våra populäraste resor med ett upplägg som passar alla! Sköna vandringar i varierande längd & tempo, god mat och fantastiska vyer. Dessutom ett mycket bra hotell som ligger naturskönt strax ovanför centrala Selva i Val Gardena-dalen. Välkomna att må väl i Val Gardena!

Klicka här för program (pdf)!

Litauen med kryssning från Karlshamn och tre nätter i Vilnius, 27 juli 1 augusti 2022 (sex dagar)

Program kommer inom kort!

Hurtigruten – världens vackraste sjöresa, 1 – 8 augusti 2022 (åtta dagar)

Minst en gång i livet borde alla ha möjlighet att få åka längs den norska kusten! Varje dag året runt lämnar ett fartyg Kirkenes och sätter kurs söderut mot Bergen. Vi får uppleva många hamnar, tusentals öar och uppleva en makalös natur. Skär och holmar bildar en naturlig vågbrytare ut mot Atlanten och bara under korta sträckor seglar vi över öppet hav. Vi gör gemensamma promenader i flera hamnar, bland annat Hammerfest – världens nordligaste stad, Svolvaer – Lofotens vackra centralort och Trondheim – Nidaros! Långa innehållsrika dagar med god mat och nya kunskaper och vänner. En resa med överväldigande upplevelser. Omväxlande och storslagen natur med fjordar, fjäll, öppet hav och skyddade vikar. En resa för livet!

Program kommer inom kort!

Magiska Island med vulkan- och glaciärspaning, 1 – 6 september 2022 (sex dagar)

Det är 900 (!) år sedan Fagradalsfjall, som ligger i vulkansystemet Krysuvik, senast hade ett utbrott, och om vädret (och vulkanen!) tillåter har vi en unik möjlighet att uppleva denna enorma naturkraft.

Vår resa innehåller dessutom stadsrundtur i Reykjavík, Gyllene Cirkeln (med Thingvellir, Geysir och Gullfoss), vattenfall och glaciärspaning på sydkusten, bad i Gamla Laugin (den "hemliga" lagunen) och mycket mer... Det finns även gott om tid för egna upptäckter, kanske valsafari eller bad i Blå Lagunen?

Klicka här för program (pdf)!

Konstresa till Provence, september 2022

OBS! Fullbokad (per den 15/2)!

New York & Washington, oktober 2022

OBS! Fullbokad (per den 14/2)!

I Paulus fotspår – temaresa från Thessaloniki till Aten, 24 oktober – 1 november 2022 (åtta dagar)

Vi reser från Thessaloniki i norr via magiska Meteora till huvudstanden Aten i söder. Ett innehållsrikt program som följer missionären Paulus fotspår. Nya insikter kryddas med god mat och gott om tid för egna upptäckter!

Klicka här för program (pdf)!

Allt för hälsan + Stockholm Food & Wine, Älvsjömässan i Stockholm, 11 – 13 november 2022 (tre dagar)

Ta med dig träningsglädjen till höstens största event inom hälsa! Med fokus på träning, kost, yoga och återhämtning kan du testa på olika tränings- och yogapass tillsammans med kända profiler samt träffa och lyssna till experter, aktuella författare och träningsprofiler. Testa nya produkter, handla från utställande företag och bli inspirerad! Vi bor två nätter på hotell i centrala Stockholm. Preliminärt pris 2 750 kr (del i dubbelrum samt entré till Allt för hälsan och Stockholm Food & Wine som arrangeras samtidigt).

Klicka här för program (pdf)!

2023

Handbolls-VM i Göteborg, 20 – 23 januari 2023 (fyra dagar)

En fullspäckad handbollshelg i Göteborg där regerande Europamästarna Sverige jagar VM-guld! Tre nätter på förstklassigt hotell och två matchdagar i huvudrundan med totalt sex högklassiga drabbningar!

Klicka här för program (pdf)!

 

Funny Girl på Malmö Opera, 17 – 19 och 24 – 26 mars 2023 (tre dagar)

Sanna Nielsen kommer tillbaka! 2020 gjorde hon succé i rollen som Broadwaystjärnan Fanny Brice i Funny Girl. Musikalen är ett riktigt lyckopiller med fart och fläkt, färgsprakande shownummer, dans, humor och kostymprakt. Parkettbiljetter till föreställningen på lördagskvällen. Vi bor två nätter på förstklassiga Radisson Blu Hotel Malmö, gott om tid för egna upptäckter!

Klicka här för program (pdf)!